Begrafenisondernemer Nijmegen

Uitvaartzorg Kremer wil voor nabestaanden een moment van afscheid creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. U krijgt daarom ook alle ruimte voor de eigen invulling van de begrafenis of crematie. Een begrafenis bij Uitvaartzorg Kremer is betaalbaar en wij zijn altijd onafhankelijk en objectief. Bij ons bent u vrij in de keuze waar u welke diensten voor een uitvaart wilt afnemen. U zit bij ons dus niet vast aan bepaalde standaard samenwerkingen met andere partijen. Ook hoeft u niet alle diensten te gebruiken rondom een uitvaart die wij u aanbieden.

Dus bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Nijmegen en omgeving die betrokken is en waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan voor de invulling van de uitvaart? Dan is een begrafenisondernemer van Uitvaarzorg Kremer de juiste keuze. Bij Uitvaarzorg Kremer maken we samen met u in alle rust keuzes voor de begrafenis waarin uw wensen en inbreng het meest van belang zijn tijdens het regelen. We bekijken samen de mogelijkheden waarna wij alle zorgen uit handen nemen, zodat er voldoende tijd is om afscheid te nemen van uw dierbare.

Over Uitvaartverzorger Dennis Kremer

Uitvaartzorg Kremer is een initiatief van Dennis Kremer: een ervaren begrafenisondernemer uit omgeving Nijmegen. Dennis Kremer is een lokaal betrokken uitvaartverzorger die de wensen en inbreng van de familie vooropstelt. Bij Uitvaartzorg Kremer vinden wij persoonlijke aandacht belangrijk. Dat is de reden dat u als nabestaanden de uitvaart met maximaal één persoon zult regelen met mij. U vindt het wellicht fijn dat u bij het afscheid wordt bijgestaan door een lokale uitvaartverzorger die de gebruiken en de mensen in Nijmegen kent. Uitvaartzorg Kremer verzorgt uitvaarten in de geheel Gelderland, maar elke uitvaart is uniek.

U kunt bij mij terecht voor de volgende diensten waarmee u te maken krijgt wanneer uw dierbare komt te overlijden:

Basis uitvaart van Uitvaartzorg Kremer

Bij Uitvaartzorg Kremer mag u rekenen op een keurige crematie of begrafenis voor een eerlijke prijs. De Basis crematie uitvaart bestaat uit de volgende diensten en producten:

  • Het bespreken, organiseren en begeleiden van de uitvaart;
  • Overbrenging binnen de regio;
  • Laatste uiterlijke verzorging;
  • Eiken fineer Uitvaartkist (keuze uit vijf modellen);
  • Rouwtak/Bloemstuk (keuze uit zes stukken);
  • Rouwauto zwart;
  • Opbaren thuis of in het uitvaartcentrum (inclusief 1 rouwbezoek uitvaartcentrum);
  • Crematie met gebruik van opbaarkamer en aula;
  • Koffie met krentenwegge of cake 25 personen;
  • Akte van overlijden.

De prijs voor een basis crematie is € 3.995,-. Het pakket is naar eigen wens uit te breiden (tegen geringe meerprijs) met bijvoorbeeld rouwdrukwerk of meerdere personen bij koffietafel.

Offerte aanvragen bij Uitvaartzorg Kremer

Bent u benieuwd wat Uitvaartzorg Kremer voor u kan betekenen tijdens de uitvaart van uw dierbare. Als begrafenisondernemer in Nijmegen nemen wij u al het werk uit handen, zodat u kunt focussen op de belangrijkste dingen deze periode. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en een offerte aanvragen.

Wij zijn 24/7 bereikbaar op 0314 70 05 24.