Elke uitvaart is uniek, dus zo behandelen we elke uitvaart ook. Als u net als wij veel waarde hecht aan een persoonlijke begrafenis of crematie, kunt u zich tot Uitvaartzorg Kremer wenden voor het regelen van de uitvaart van uw dierbare. Wij luisteren aandachtig en nauw naar uw wensen voor de uitvaart van degene die zo dichtbij u heeft gestaan. U wilt uw dierbare waarschijnlijk een mooie, memorabele begrafenis of crematie geven, maar tegelijk moet de uitvaart betaalbaar blijven. Voor persoonlijke en betaalbare uitvaarten bent u bij Uitvaartzorg Kremer aan het juiste adres. Wij zijn de begrafenisondernemer in Zutphen en omstreken.

Onze diensten

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten waar u mee te maken krijgt wanneer een dierbare van u komt te overlijden:

uitvaartzorg-kremer-doesburg-doetinchem-01
uitvaartzorg-kremer-doesburg-doetinchem-02

Samen met u maken we keuzes waarbij uw wensen en eigen inbreng voorop staan. In alle rust bekijken we de mogelijkheden waarbij we u alle zorgen uit handen nemen, zodat er voldoende tijd is om afscheid te nemen van uw dierbare. Als uw begrafenisondernemer in Zutphen geef ik u veel persoonlijke aandacht om zo samen een zeer persoonlijke begrafenis of crematie te verwezenlijken, indien u dit wenst. U wilt een passend afscheid creëren en wij helpen u daar graag bij door naar uw wensen te luisteren. Omdat wij zoveel waarde hechten aan persoonlijke aandacht, regelen we de uitvaart altijd met maximaal één persoon.

Over Uitvaartzorg Kremer

Uitvaartzorg Kremer is per 24 juni 2015 voorzien van het keurmerk Persoonlijke Uitvaart. Elke uitvaartondernemer die in het bezit is van dit keurmerk wordt niet door een extern bureau beoordeeld, maar door de nabestaanden voor wie de uitvaartondernemer een uitvaart heeft mogen verzorgen en is daarmee bepalend of de ondernemer het keurmerk mag blijven voeren.

Dennis Kremer is een lokaal betrokken begrafenisondernemer. Het is zijn doel om voor nabestaanden een moment van afscheid te creëren waarin de familie zich optimaal gekend, gehoord en gesteund voelt. U kunt bij Uitvaartzorg Kremer, met hulp van ons, geheel de invulling van de begrafenis of crematie bepalen. Wij willen met Uitvaartzorg Kremer graag onafhankelijk en objectief zijn, daarom bent u vrij om te kiezen welke diensten u waar wilt afnemen. U hoeft absoluut niet per se alle diensten voor een uitvaart bij Uitvaartzorg Kremer af te nemen en u bent vrij in de keuze voor andere partijen om mee samen te werken.

Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in hulp bij de crematie of begrafenis van uw dierbare van een begrafenisondernemer in Zutphen? Of wilt u gebruik maken van één of meer van de andere diensten van Uitvaartzorg Kremer?

Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 06 21 92 77 49 of te mailen naar info@uitvaartzorg-kremer.nl. Wij nemen u graag deze zorg uit handen.

Dankzij uitvaartcentrum Kremer kunt u een persoonlijke en betaalbare begrafenis of crematie geheel naar wens realiseren voor uw dierbare. Samen maken we er een mooi afscheid van!